Nema novih informacija o napadačima na srpsku povratnicu u FBiH

Tanjug
Foto: Arhiva

SARAJEVO/BANjALUKA- Uprkos uveravanjima federalnih vlasti da će napadači na srpsku povratnicu u Stošnici kod Vozuće Ljeposavu Petković biti istog dana uhapšeni i procesuirani, za sada nema novih informacija o tom incidentu.

Kako je rekao portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Samir Valentić, pripadnici policijske stanice Zavidovići su na terenu zajedno sa inspektorima Sektora kriminalističke policije.

"Prikupljaju se saznanja, obavljaju se razgovori sa meštanima naselja Stošnica. Uglavnom, za sada nemamo novih informacija o počiniocima ovog krivičnog dela", rekao je Valentić u izjavi za Srnu.

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak juče je osudio napad na srpsku povratnicu u Stošnici kod Vozuće i rekao da će "dva lica koja su izvršila napad" biti uhapšeni istog dana.

Srpska povratnica Ljeposava Petković (77) pretučena je u noći  između srijede i četvrtka u porodičnoj kući u Stošnici kod Vozuće nakon što su joj dva lica sjekirom provalila u kuću i prijetila da će je ubiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana