Нема нових информација о нападачима на српску повратницу у ФБиХ

Танјуг
Foto: Архива

САРАЈЕВО/БАЊАЛУКА- Упркос уверавањима федералних власти да ће нападачи на српску повратницу у Стошници код Возуће Љепосаву Петковић бити истог дана ухапшени и процесуирани, за сада нема нових информација о том инциденту.

Како је рекао портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, Самир Валентић, припадници полицијске станице Завидовићи су на терену заједно са инспекторима Сектора криминалистичке полиције.

"Прикупљају се сазнања, обављају се разговори са мештанима насеља Стошница. Углавном, за сада немамо нових информација о починиоцима овог кривичног дела", рекао је Валентић у изјави за Срну.

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак јуче је осудио напад на српску повратницу у Стошници код Возуће и рекао да ће "два лица која су извршила напад" бити ухапшени истог дана.

Српска повратница Љепосава Петковић (77) претучена је у ноћи  између сриједе и четвртка у породичној кући у Стошници код Возуће након што су јој два лица сјекиром провалила у кућу и пријетила да ће је убити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана