Lukač: Bićemo na raspolaganju Anketnom odboru

Srna
Lukač: Bićemo na raspolaganju Anketnom odboru

Banjaluka - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Banjaluci da će Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ dostaviti potrebne izvještaje Anketnom odboru Narodne skupštine i biti na raspolaganju sa svim činjicama i detaljima.

"Pozdravljam konstituisanje Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske i nadam se da će svi njegovi članovi profesionalno i odgovorno raditi i utvrditi sve činjenice koje su se desile, te pomoći u razrješenju slučaja tragičnog stradanja Davida Dragičevića", rekao je Lukač novinarima u Banjaluci.


On je istakao da će se na poziv Anketnog odbora odazvati i pojedinci iz MUP-a i da će biti dostavljene sve činjenice koje su utvrđene u istrazi, a koje mogu pomoći odboru da završi posao.

"Nadam se da će svi raditi profesionalno i odgovorno i da neće biti političkih zaključaka. Mislim da u ovom trenutku ne bi trebalo u javnost iznositi svaku činjenicu koja je utvrđena u ovom slučaju, a policija će biti na raspolaganju nadležnom tužilaštvu", rekao je Lukač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana