Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banjaluke

SRNA
Foto: Srna

BANjALUKA - Na sjednici Gradskog odbora Narodnog fronta Banjaluka danas je predstavljen Program za Banjaluku i ozvaničena kandidatura predsjednika te stranke Jelene Trivić za gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva je rekla novinarima u Banjaluci da će se boriti za pobjedu sa dva kandidata.

"Nikada nismo odstupili od naših ključnih principa i vrijednosti. Ne borimo se za pozicije moći, već za moć u institucijama, javnost rada i slično. Ključna stvar u našem radu biće pobjeda nad kriminalom i korupcijom", rekla je Trivićeva.

Ona je pozvala opoziciju da podrži njenu kandidaturu, a posebno Listu za pravdu i red, SDS, Pokret "Banjaluka zove" i ostale ugledne pojedince, udruženja i narod.

Trivićeva je podržala rukovodstvo Srbije u borbi da predložena Rezolucija o Srebrenici dobije što manju podršku u organima UN i šire. "A sve da Srbi ne bi bili označeni kao genocidan narod", rekla je Trivićeva.

Predstavnici Gradskog odbora Narodnog fronta su rekli da će u narednom periodu insistirati na formiranju slobodnih ekonomskih zona u Banjaluci radi privrednog razvoja.

U ovom odboru su, između ostalog, naveli da treba raditi na zaustavljanju divlje gradnje u Banjaluci, transparentnosti javnih nabavki i suzbijanju korupcije, pomoći socijalnim kategorijama, ali i daleko većim ulaganjima u sport, kulturu i ekološke i saobraćajne projekte.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana