Јелена Тривић званично кандидат за градоначелника Бањалуке

СРНА
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - На сједници Градског одбора Народног фронта Бањалука данас је представљен Програм за Бањалуку и озваничена кандидатура предсједника те странке Јелене Тривић за градоначелника Бањалуке.

Тривићева је рекла новинарима у Бањалуци да ће се борити за побједу са два кандидата.

"Никада нисмо одступили од наших кључних принципа и вриједности. Не боримо се за позиције моћи, већ за моћ у институцијама, јавност рада и слично. Кључна ствар у нашем раду биће побједа над криминалом и корупцијом", рекла је Тривићева.

Она је позвала опозицију да подржи њену кандидатуру, а посебно Листу за правду и ред, СДС, Покрет "Бањалука зове" и остале угледне појединце, удружења и народ.

Тривићева је подржала руководство Србије у борби да предложена Резолуција о Сребреници добије што мању подршку у органима УН и шире. "А све да Срби не би били означени као геноцидан народ", рекла је Тривићева.

Представници Градског одбора Народног фронта су рекли да ће у наредном периоду инсистирати на формирању слободних економских зона у Бањалуци ради привредног развоја.

У овом одбору су, између осталог, навели да треба радити на заустављању дивље градње у Бањалуци, транспарентности јавних набавки и сузбијању корупције, помоћи социјалним категоријама, али и далеко већим улагањима у спорт, културу и еколошке и саобраћајне пројекте.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана