Dodik čestitao Praznik rada

Srna
Dodik čestitao Praznik rada

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Međunarodni praznik rada, 1. maj, svim građanima Srpske i istakao značaj radnika koji svojim predanim radom grade ekonomiju Srpske zbog čega je dužnost kontinuirano raditi na unapređivanju radničkih prava.

Dodik je napomenuo da je Međunarodni praznik rada jedan od najbitnijih dana u godini kada društvo slavi ulogu i značaj radnika.

"Oni svojim predanim radom, svakodnevno i neumorno, privređuju za svoju porodicu, ali i grade ekonomiju Republike Srpske i zbog toga smo dužni, ne samo na ovaj dan, nego kontinuirano da govorimo i predano radimo na unapređivanju radničkih prava", naveo je Dodik u čestitki.

Prema njegovim riječima, socijalna pravda i solidarnost su putokaz za institucije Srpske, koje će nastaviti raditi na zaštiti njihovih prava, povećanju primanja i stvaranju kvalitetnijeg ambijenta za poslovanje.

U globalno izazovnim vremenima, uz jasnu viziju i predan rad, Dodik je naglasio da će se boriti za još bolji životni standard svakog našeg građanina.

"Pozitivni ekonomski pokazatelji u Srpskoj rezultat su mjera kojim smo ne samo sačuvali radna mjesta i privredne subjekte, nego i ekonomiju Srpske. Naš zajednički cilj jeste jaka, stabilna i prosperitetna Srpska", zaključio je Dodik.

Širom svijeta sutra se obilježava 1. maj, Međunarodni praznik rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana