Đokić: Obnovljena partija velikim brojem novih članovaz

Srna
Đokić: Obnovljena partija velikim brojem novih članovaz

Vornik - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras u Zvorniku da se izbornom aktivnošću, koja se privodi kraju u SP-u, želi osvježiti partijska organizacija.

"To je jedan od partijskih ciljeva koji se realno sprovodi, jer smo u dosadašnjim izbornim aktivnostima uspjeli da obnovimo partiju velikim brojem novih članova koji su izabrani u organe u gradskim i opštinskim organizacijama SP-a", rekao je Đokić na Izbornoj konferenciji Gradskog odbora SP Zvornik.


On je naglasio da je suštinski cilj kroz ovu izbornu aktivnost da se vrlo jasno javnosti predstavi da SP ima kadrovsku strukturu koja može da nosi teret velikih društvenih poslova i obaveza, te da je spremna da preuzme teret u budućem periodu zato što program SP-a u sebi nosi sve principe koji su i danas i te kako važni za ovo društvo.

"Ti principi su da nastavimo borbu za socijalnu pravdu, solidarnost, humanost, vladavinu prava, sveopšti napredak i bolji život svakog čovjeka", rekao je Đokić i istakao da je prioritet borba za ekonomski rast i razvoj Republike Srpske.

On je istakao da SP, kao partner u vlasti, daje izuzetan doprinos svojom aktivnošću radu Vlade i drugih institucija Republike Srpske.

Đokić je dodao da SP u narednom periodu želi da razvija politički i društveni uticaj, te izrazio uvjerenje da će nastaviti trend širenja partije.

On je rekao da je SP u Zvorniku vrlo dobro organizovana i da je predstavljaju ugledni ljudi, što je najbolji pokazatelj sigurnosti i čvrst oslonac za sve koji vjeruju u program socijalista.

Predsjednik Gradskog odbora SP Zvornik Vladimir Mijatović rekao je da na području grada Zvornika ima 36 mjesnih odbora i da je cilj da ova partija u svih 45 mjesnih zajednica ima i mjesni odbor.

Na Izbornoj konferenciji za predsjednika Gradskog odbora SP izabran je Vladimir Mijatović koji je i do sada obavljao ovu funkciju, a za potpredsjednike Ankica Batinić i Nebojša Galić.

Na Izbornoj konferenciji izabrani su i organi Gradskog odbora SP Zvornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana