Cvijanovićeva na 20. Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu

GS
Cvijanovićeva na 20. Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu

SOLUN - Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović posjetila je danas štand Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske na 20. Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu.

Na štandu NUB Republike Srpske predstavljena su najreprezentativnija izdanja iz Republike Srpske u proteklih nekoliko godina, uz različite promotivne aktivnosti u okviru službenog programa sajamskih promocija. Posebna pažnja posvećena je vrijednim izdanjima kulturnih institucija Republike Srpske, kao i prevedenim publikacijama.

Otvoren je štand Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske. U muzičkom programu učestvovali su Grci koji uče srpski jezik kroz program učenja srpskog jezika koji je pokrenulo Predstavništvo Republike Srpske. Ovaj program vodi i organizuje profesorica Marijana Milunović.

Na štandu Narodne i univerzitetska biblioteka Republike Srpske na 20. Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu danas je održana radionica učenja ćiriličnog pisma za djecu i odrasle „Upoznajte ćilično pismo sa Gagarinom, najšašavijim psom u svemiru“.

Sajam u Solunu traje od 16. do 19. Maja, a u okviru radionice održana je i promocija knjige Berislava Blagojevića „Upoznajte Gagarina, najšašavijeg psa u svemiru“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana