Цвијановићева на 20. Међународном сајму књига у Солуну

ГС
Цвијановићева на 20. Међународном сајму књига у Солуну

СОЛУН - Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић посјетила је данас штанд Народне и универзитетске библиотеке Републике Српске на 20. Међународном сајму књига у Солуну.

На штанду НУБ Републике Српске представљена су најрепрезентативнија издања из Републике Српске у протеклих неколико година, уз различите промотивне активности у оквиру службеног програма сајамских промоција. Посебна пажња посвећена је вриједним издањима културних институција Републике Српске, као и преведеним публикацијама.

Oтворен је штанд Народне и универзитетске библиотеке Републике Српске. У музичком програму учествовали су Грци који уче српски језик кроз програм учења српског језика који је покренуло Представништво Републике Српске. Овај програм води и организује професорица Маријана Милуновић.

На штанду Народне и универзитетска библиотека Републике Српске на 20. Међународном сајму књига у Солуну данас је одржана радионица учења ћириличног писма за дјецу и одрасле „Упознајте ћилично писмо са Гагарином, најшашавијим псом у свемиру“.

Сајам у Солуну траје од 16. до 19. Маја, а у оквиру радионице одржана је и промоција књиге Берислава Благојевића „Упознајте Гагарина, најшашавијег пса у свемиру“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана