Cvijanovićeva razgovarala sa najbližim saradnicima Trampa

Glas Srpske
Cvijanovićeva razgovarala sa najbližim saradnicima Trampa

Banjaluka - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prvog dana službene posjete Sjedinjenim Američkim Državama sastala se sa najbližim saradnicima američkog predsjednika Donalda Trampa.

Cvijanovićeva se u “Tramp hotelu” u Vašingtonu sastala sa savjetnikom američkog predsjednika Kelien Konvej, pres-sekretarom Bijele kuće Sarom Hakabi Senders, te bivšim šefom pobjedničke Trampove kampanje iz 2016. godine i savjetnikom za Trampovu kampanju za reizbor 2020. godine Korijem Levandovskim, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

Premijer Srpske danas će prisustvovati centralnoj svečanosti koja se održava u američkom Kongresu povodom obilježavanja 100 godina od podizanja srpske zastave ispred Bijele kuće.

Ovaj jubilej biće obilježen nizom manifestacija koje će u glavnom gradu SAD biti održane od danas do nedjelje, 29. jula.

Predviđeno je da se danas, u odvojenim susretima, premijer Srpske sastane i sa kopredsjedavajućim Nacionalnog komiteta Republikanske partije Bobom Padučikom, kongresmenom Dejnom Rorbaherom, te senatorom Rodžerom Vikerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana