Ubijena dvojica Palestinaca

Srna
Ubijena dvojica Palestinaca

GAZA - Dvojica Palestinaca su ubijena, a jedan je povrijeđen tokom sukoba sa izraelskim vojnicima na Zapadnoj obali, saopštilo je palestinsko Ministarstvo zdrava.

"Palestinci Haled Anbar i Basel Bosbus ubijeni su jutros kada su izraelski vojnici otvorili vatru u gradu Ramala, na Zapadnoj obali, a jedno lice je povrijeđeno", navodi se u saopštenju.

Palestinska novinska agencija VAFA objavila je da je izraelska vojska sklonila tijela ubijenih Palestinaca, a da je povrijeđeno lice privedeno.

Odbrambene snage Izraela /IDF/ saopštile su da je tokom vojne operacije na Zapadnoj obali privedeno 16 lica osumnjičenih za terorizam, te da su dvojica osumnjičenih pokušala da pobjegnu u automobilu blizu Ramale.

"Vojnici su otvorili vatru i neutralizovali dvojicu osumnjičenih. Uhapšeno je još jedno osumnjičeno lice", saopštile su IDF.

Izrael je započeo redovne protivterorističke operacije na Zapadnoj obali sredinom aprila, kao odgovor na palestinske terorističke napade u kojima je tokom nekoliko sedmica poginulo više od 20 Izraelaca

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana