Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće para iz Novog Sada

GS
Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće para iz Novog Sada

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je u petak veče skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, nalaze simoboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte, oglasio se i poznati sektolog Dimitrije Pastuović. 

Kako je otkrio za Telegraf, sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

"Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima", priča Pastuović.

On dodaje i da poštovaoci ovih uvjerenja šire svoju propagandu i tako uspijevaju i da, najprije, zatruju omladinu.

"To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo", kazao je.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na "satanizam", te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

"Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se doneti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne", zaključio je sektolog.

Nakon što istraga bude završena, biće poznato više detalja o ovoj tragediji.

Podsjetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Tijela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Nezvanično, dvije osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo.

Ljekari su na licu mjesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Dvoje stanara od kojih jedna žena živi na posljednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme uviđaja.

- Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo - rekao je on za Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana