Petronijević: Radoičić i njegovi saborci nisu pregovarali ni sa kim, pa ni sa KFOR-om

GS
Petronijević: Radoičić i njegovi saborci nisu pregovarali ni sa kim, pa ni sa KFOR-om

Advokat Goran Petronijević oglasio se povodom lažnih navoda koji su se pojavili u pojedinim medijima, a tiču se njegovog klijenta Milana Radoičića.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Imajući u vidu laži koje su se pojavile u nekim medijima i navodnim izveštajima međunarodnih organizacija u kojima se navodi da su postojali pregovori ili dogovor na osnovu koga su se moj klijent Milan Radoičić i njegovi saborci povukli nakon događaja u selu Banjska, odbacujemo ove laži kao čiste izmišljotine i tvrdim da moj klijent i njegovi saborci nisu pregovarali ni sa kim, pa ni sa KFOR-om.

Ovom prilikom želim da u ime svog klijenta još jednom demantujem i laži koje se iznova plasiraju da je bilo koji od ovih momaka ušao u manastir Banjska. Ističemo da je to gnusna laž koja ima za cilj da se oni ukaljaju. Jedini naoružani ljudi koji su ušli u manastir Banjska kasnije tog dana su članovi Kurtijevih falangi. Za svi vreme sukoba u manastiru je bila grupa srpskih hodočasnika, koji to mogu da potvrde.

Na kraju, želim jasno da pitam, šta je cilj ovih laži? Čemu i kome treba da posluže? Da li je to namera da se Srbi podele i u njih unese razdor? Siguran sam da se to neće desiti, pa zato i tražimo da KFOR izađe i javno saopšti kada, gde, sa kim i o čemu je pregovarao? I, naravno, da za svoje tvrdnje predstavi jasne i nedvosmislene dokaze", naveo je Petronijević, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana