Saobraćajna nesreća u Zagrebu: Ženu ubola osa pa se autom zabila u tramvaj

G.S.
Saobraćajna nesreća u Zagrebu: Ženu ubola osa pa se autom zabila u tramvaj

ZAGREB - To su sve pretpostavke kako je preminula, ništa još ne znamo službeno. Čekamo da nam sve pojasne, kratko je za 24sata.hr rekao suprug žene koja je vozila i umrla u bolnici nakon što se u subotu oko 21.20 čas automobilom zabila u tramvaj linije 4 na Maksimirskoj cesti u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.

Kako neslužbeno saznaju, 61-godišnja žena je kratko prije saobraćajne nesreće pretrpjela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njeno teško zdravstveno stanje uzrok saobraćajne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

- Automobil je odjednom iz lijeve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali rezati vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su je uspjeli izvući iz potpuno smrskanog automobila - rekao je jedan od očevidaca. Zagrebačka policija je izvijestila da se vozačica Mercedesa zagrebačkih registracija kretala cestom u smjeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, kraj kućnog broja 128 prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Očevici nesreće tvrde da je cijeli prednji dio auta završio pod tramvajem. Prvo su na mjesto nesreće došli policajci i radnici Hitne, koji su došli do žene, ali je nisu mogli izvući iz auta. Unesrećena žena je nakon nesreće bila pri svijesti. Vatrogasci su hidrauličnim makazama izrezali dio auta, a zatim su ga vitlom izvukli od ispod tramvaja. Nakon što je vozačica oslobođena, utvrđeno je da su joj slomljene obje noge.

Dijelovi auta bili po cijeloj cesti

- Dijelovi auta bili su po cijeloj ulici. Sve je bilo puno policije, vatrogasaca i Hitne. Pomagali su i radnici ZET-a. Vatrogascima je trebalo 15-ak minuta da izvuku auto koji je bio ispod tramvaja - dodao je čitatelj.

Odmah je 61-godišnjakinja prevezena u Klinički bolnici centar Zagreb, u kojemu je preminula najvjerovatnije zbog alergijske reakcije na ubod insekta. Tijelo žene prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, gdje će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti. Istragu njene smrti preuzelo je Državno tužilaštvo.

Kako saznaje 24sata, vozačici tramvaja, koja je sudjelovala u saobraćajnoj nesreći, na terenu je pružena pomoć od strane  Hitne medicinske pomoći zbog pretrpljene traume i stanja šoka. Ona nije zadobila nikakve fizičke povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana