Bračnom paru Kasalica određeno zadržavanje do 72 časa

GS
Bračnom paru Kasalica određeno zadržavanje do 72 časa

PODGORICA - Bračnom paru Kasalica, uhapšenima zbog sumnje za pranje novca, određeno je zadržavanje do 72 časa, nakon čega je Zdravko Kasalica, inače predsjednik Sindikata Vojske Crne Gore, stupio u štrajk glađu.

Njihov advokat Vladan Bojić rekao je da je prethodno deset časova trajalo saslušanje Zdravka Kasalice i njegove supruge Makedonke, koja je advokat.

On je naveo da je ispitivano porijeklo zajedničke imovine supružnika stečene za 30 godina braka, kao i da je Specijalno tužilaštvo na taj predmet stavilo oznaku službene tajne i da zato ne može iznositi više detalja, prenio je RTRS.

Advokat je potvrdio da je Zdravko Kasalica sinoć odveden u Urgentni blok Kliničkog centra, jer mu je pozlilo zbog stanja njegove supruge tokom saslušanja, kada mu nisu omogućili da komunicira sa njom. Njih dvoje su uhapšeni u četvrtak uveče.

Kasalica je ranije tražio od inspektora da mu ne maltretiraju porodicu, ističući da zna da ih hapse po naređenju crnogorskog ministra odbrane Predraga Boškovića koji im se sveti zbog podrške Mitropoliji crnogorskoj primorskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana