Sutra u Banjaluci modna revija "Baš po mjeri"

Srna
Sutra u Banjaluci modna revija "Baš po mjeri"

BANjALUKA- Modna revija "Baš po mjeri", na kojoj će učestvovati predstavnici skoro svih saveza i udruženja lica sa invaliditetom iz Republike Srpske i BiH, biće održana sutra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Doktor Snežana Kutlešić Stević, koja je organizator ove revije, rekla je Srni da će 26 žena biti modeli koji će nositi kreacije koje su dizajnirali studenti Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

"Ovogodišnja tema revije je predstavljanje samog života kroz potencijale koje imamo. Cilj je ukazati na to koliko je važno voljeti sebe i prihvatiti život u obliku kakav jeste, ali isto tako koliko takvi potencijali mogu biti od koristi društvenoj sredini ukoliko se prepoznaju na adekvatan način", rekla je Stevićeva.

Ona kaže da će, kao i prethodnih godina, revija biti organizovana na volonterskoj osnovi, ličnim angažmanom, te darivanju roba ili usluga.

"Želimo predstavi sposobnosti, obrazovanje, kao i motivisanost lica sa invaliditetom u smislu unapređenja zapošljavanja što direktno vodi ka stvaranju preduslova za njihov samostalan život", istakla je Stevićeva i navela da u organizaciji revije učestvuje više od 50 ljudi, a donator materijala je i ove godine "Tim-sistem" i Ozren Utješanović.

Ona je napomenula da će svaka od učesnica nositi svoju "po mjeri" skrojenu odjevnu kombinaciju.

Modna revija je zakazana u 19.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana