Obustava saobraćaja u pet ulica u centru Banjaluke, evo u kojim

Srna
Obustava saobraćaja u pet ulica u centru Banjaluke, evo u kojim

BANjALUKA - U Banjaluci će sutra tokom održavanja javnog skupa “Srpska te zove” na snazi biti potpuna obustava saobraćaja u pet ulica u centru grada, saopšteno je iz Policijske uprave.

Saobraćaj će od 16 časova biti potpuno obustavljen u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana.

Vozila neće saobraćati ni Ulicom olimpijskih pobjednika, na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom srpske vojske do raskrsnice sa Ulicom Prvog krajiškog korpusa, te u Kninskoj ulici od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Ulicom Milana Tepića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Vidovdanskoj ulici od raskrsnice sa Ulicom Milana Tepića do raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića, te u Ulici Prvog krajiškog korpusa od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza putnika koje saobraćaju ovim ulicama biće preusmjerene alternativnim trasama.

Radi bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju iz Policijske uprave Banjaluka apeluju da vozači u periodu obustave saobraćaja u ovim ulicama koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja.
Javni skup “Srpska te zove” biće održan sutra sa početkom u 18 časova na Trgu Krajine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana