Обустава саобраћаја у пет улица у центру Бањалуке, ево у којим

Срна
Обустава саобраћаја у пет улица у центру Бањалуке, ево у којим

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће сутра током одржавања јавног скупа “Српска те зове” на снази бити потпуна обустава саобраћаја у пет улица у центру града, саопштено је из Полицијске управе.

Саобраћај ће од 16 часова бити потпуно обустављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од раскрснице са Улицом олимпијских побједника до раскрснице са Булеваром цара Душана.

Возила неће саобраћати ни Улицом олимпијских побједника, на дијелу од раскрснице са Булеваром српске војске до раскрснице са Улицом Првог крајишког корпуса, те у Книнској улици од раскрснице са Булеваром цара Душана до раскрснице са Улицом Милана Тепића.

Саобраћај ће бити обустављен и у Видовданској улици од раскрснице са Улицом Милана Тепића до раскрснице са Улицом Вука Караџића, те у Улици Првог крајишког корпуса од раскрснице са Улицом Вука Караџића до раскрснице са Улицом олимпијских побједника.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја линије јавног превоза путника које саобраћају овим улицама биће преусмјерене алтернативним трасама.

Ради безбједности свих учесника у саобраћају из Полицијске управе Бањалука апелују да возачи у периоду обуставе саобраћаја у овим улицама користе алтернативне правце како не би дошло до саобраћајних гужви, дужих задржавања или застоја.
Јавни скуп “Српска те зове” биће одржан сутра са почетком у 18 часова на Тргу Крајине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана