Cicko se vratio kući

Anita Janković Rečević
Foto: Ustupljena fotografija

BANjALUKA - Trodnevna potraga za odbjeglim papagajem Cickom, čiji je nestanak na noge podigao Banjaluku, jutros je srećno okončana zahvaljaujući muškarcu koji je pticu pronašao i uzeo ispred Okružnog suda i potom vratio je vlasnici.

Cicko je nestao u nedjelju u banjalučkom naselju Obilićevo, a kako ga vlasnica i komšije nisu uspjeli pronaći nakon višečasovne potrage jedna mlada djevojka je na „Fejsbuk“ stranici "Izgubljeno-pronađeno Banjaluka" objavila oglas, o čemu je  "Glas Srpske" juče pisao.

- Gospodin koji je uzeo papagaja, vidio je moj oglas u kom sam ga molila da vrati pticu vlasnici kojoj je Cicko kao član porodice. Vidio je  i tekst na portalu "Glasa" i jutros je vratio papagaja i komšinica je presrećna - ispričala je djevojka.  

Cicko je nestao nakon što se kavez u kom je bio spao na balkonu, vrata se otvorila i on odletio. Istog dana se u potragu za Cickom uputio se sav komšiluk u želji da pomogne vlasnici koja je bila potresena nestankom ptice budući da s njim živi duže od šest godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana