Banjalučani mogu da učestvuju u kreiranju izgleda novog parka, sutra piknik

GS
Banjalučani mogu da učestvuju u kreiranju izgleda novog parka, sutra piknik

BANjALUKA – Banjalučka Gradska uprava objavila je onlajn anketu kako bi građani mogli da iznesu svoje mišljenje o izgledu novog parka na Banjalučkom polju, pored Tržnog centra „Delta planet“, ali i zelenim prostorima u gradu uopšte.

Cilj je da, kako bi novi gradski park u Banjaluci što više bio po mjeri građana, čuju mišljenje upravo onih kojima je park namijenjen.

Neka od pitanja su: Koji komercijalni sadržaji imaju mjesto u gradskom parku, opišite kako provodite slobodno vrijeme u otvorenom prostoru, da li smatrate da Banjaluka i danas opravdano nosi titulu "Zelenog grada" i slično.

Takođe, sutra u 12 časova, na mjestu novog parka biće organizovan piknik za građane, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, namjera je da se ova buduća zelena oaza, koja će Banjaluci dati potpuno novi izgled i ambijent, afirmiše i približi građanima.

Zato će ovaj svojevrsni piknik u nedjelju biti priređen za sugrađane svih uzrasta, posebno sa bogatim sadržajem za najmlađe i sa akcentom na porodično druženje u prirodi baš na mjestu na kome će uskoro "niknuti" najveći park u gradu na Vrbasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana