Veliko interesovanje za nastavak "Diznijevog" spektakla koji 21. novembra stiže u domaće bioskope

Aleksandra Glišić
Veliko interesovanje za nastavak "Diznijevog" spektakla koji 21. novembra stiže u domaće bioskope

BANjALUKA - "Snježno kraljevstvo 2", nastavak jednog od najgledanijih animiranih filmova, stiže u domaće bioskope 21. novembra, a ulaznice za premijeru rezervišu ljubitelji ove priče već danima.

Prvi dio avanture o Elsi i Ani, producentima je donio veliku zaradu, na bioskopskim blagajnama širom svijeta. Zaradio je više od milijardu dolara. Zato nikoga nije začudilo kada je "Dizni" najavio nastavak.

 Junakinje "Snježnog kraljevstva", Elsa i Ana, osvojila su srca publike svih generacija, a Marina Popović iz banjalučkog Sinepleksa "Palas" kaže da od pojavljivanja prvog plakata u bioskopu vlada veliko interesovanje za ovaj crtać.

- Već sada znamo da će prvog vikenda prikazivanja biti pravi bum. Ovo je priča koja ipak zanima djecu, tako da su dnevne projekcije vikendom najposjećenije - kazala je Popovićeva.

U novim avanturama Elsa se suočiti sa pitanjem zašto je rođena sa čarobnim moćima. Odgovor na to pitanje je doziva ali i prijeti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. Dok se u "Snježnom kraljevstvu" Elsa pribojavala da su njene moći previše jake za svijet, sada vjeruje da su dovoljne.

"Oskarom" nagrađeni tim čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li i producent Piter Del Vek. u originalnoj verziji filma glumcima glasove pozajmljuju Idina Menzel, Kristen Bel, Džonatan Grof i Džoš Gad. U ekipi su "Oskarom" ovjenčani kompozitorima Kristen-Anderson Lopez i Robert Lopez.

Banjalučkoj publici publici biće dostupna sinhronizovana verzija u kojoj su junacima glasove pozajmili Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska. Zajedno sa njima su i Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

U službenom trejleru za film vidi se kako Elsa, Ana, Kristof i Olaf odlaze duboko u šumu kako bi saznali drvenu misteriju njihovog kraljevstva. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva "Dizni" donosi još jednu poslasticu za cijelu porodicu.

Bajka Hansa

Kristijana Andersena

"Zaleđeno kraljevstvo", bajkovita avantura sa elementima komedije inspirisana je "Snježnom kraljicom" Hansa Kristijana Andersena. Priča počinje kada neustrašiva i optimistična Ana kreće u epski pohod - udružuje se sa krupnim pustolovom Kristofom i njegovim odanim irvasom Svenom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, zbog čijih je ledenih moći carstvo Arendele zahvatila večita zima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana