Велико интересовање за наставак "Дизнијевог" спектакла који 21. новембра стиже у домаће биоскопе

Александра Глишић
Велико интересовање за наставак "Дизнијевог" спектакла који 21. новембра стиже у домаће биоскопе

БАЊАЛУКА - "Сњежно краљевство 2", наставак једног од најгледанијих анимираних филмова, стиже у домаће биоскопе 21. новембра, а улазнице за премијеру резервишу љубитељи ове приче већ данима.

Први дио авантуре о Елси и Ани, продуцентима је донио велику зараду, на биоскопским благајнама широм свијета. Зарадио је више од милијарду долара. Зато никога није зачудило када је "Дизни" најавио наставак.

 Јунакиње "Сњежног краљевства", Елса и Ана, освојила су срца публике свих генерација, а Марина Поповић из бањалучког Синеплекса "Палас" каже да од појављивања првог плаката у биоскопу влада велико интересовање за овај цртаћ.

- Већ сада знамо да ће првог викенда приказивања бити прави бум. Ово је прича која ипак занима дјецу, тако да су дневне пројекције викендом најпосјећеније - казала је Поповићева.

У новим авантурама Елса се суочити са питањем зашто је рођена са чаробним моћима. Одговор на то питање је дозива али и пријети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. Док се у "Сњежном краљевству" Елса прибојавала да су њене моћи превише јаке за свијет, сада вјерује да су довољне.

"Оскаром" награђени тим чине редитељи Крис Бак и Џенифер Ли и продуцент Питер Дел Век. у оригиналној верзији филма глумцима гласове позајмљују Идина Мензел, Кристен Бел, Џонатан Гроф и Џош Гад. У екипи су "Оскаром" овјенчани композиторима Кристен-Андерсон Лопез и Роберт Лопез.

Бањалучкој публици публици биће доступна синхронизована верзија у којој су јунацима гласове позајмили Андријана Оливерић, Лејла Хот, Јелена Гавриловић, Стефан Бундало, Марко Кон, Иван Босиљчић, Милан Живадиновић, Теодора Ристовска, Маја Оџаклијевска. Заједно са њима су и Ива Брун, Ивана Стојковић, Хаџи Ненад Маричић, Јована Герман, Бранислав Платиша, Срђан Чолић и Јана Маричић.

У службеном трејлеру за филм види се како Елса, Ана, Кристоф и Олаф одлазе дубоко у шуму како би сазнали дрвену мистерију њиховог краљевства. Уз мистична бића, неочекиване преврате и пријатељства "Дизни" доноси још једну посластицу за цијелу породицу.

Бајка Ханса

Кристијана Андерсена

"Залеђено краљевство", бајковита авантура са елементима комедије инспирисана је "Сњежном краљицом" Ханса Кристијана Андерсена. Прича почиње када неустрашива и оптимистична Ана креће у епски поход - удружује се са крупним пустоловом Кристофом и његовим оданим ирвасом Свеном како би пронашла своју сестру Елсу, због чијих је ледених моћи царство Аренделе захватила вечита зима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана