"Realna priča" Gordana Kičića ispraćena dugim aplauzom

Aleksandra Glišić
"Realna priča" Gordana Kičića ispraćena dugim aplauzom

Beograd - Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića, film "Realna priča", premijerno je prikazan u beogradskom centru "Sava".

Prije premijere održane, u utorak uveče, Kičić je rekao da je napravio film bez nasilja i droge.

- Želeo sam da ispričam iskrenu priču o svemu što nam se dešava kroz osećanja i probleme jednog glumca. Zahvaljujem kolegama koje su me podržale u ovom projektu, jer bez njih ne bih uspeo da napravim film uz koji će se publika dobro zabaviti, ali i zamisliti nad okolnostima u kojima živimo - kazao je Kičić.

On je poslije 20 godina glume i više od 35 uloga stao iza kamere i uspio da napravi film, koji neodoljivo podsjeća na značajna ostvarenja jugoslovenske kinematografije osamdesetih godina prošlog vijeka.

- Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija, ali na prvom mestu iskren. U osnovi, publiku čeka melodrama uvijena u komediju i svakako najtopliji film ove zime - kaže Kičić.

"Realna priča" vodi nas kroz sagu o glumcu Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto vjeruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama pa čak i slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge, za koju vjeruje da će riješiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osjećaj za realne probleme.

Publika je dugim aplauzom pozdravila glumačku ekipu poslije projekcija filma.

Veliki broj glumaca imao je sluha da isprati tekst i rediteljsku zamisao svog kolege Gordana Kičića.

Film "Realna priča" danas stiže na repertoare bioskopa širom Srbije. Premijera u banjalučkom "Sinepleksu Palas" biće 20. novembra u 20 časova, uz prisustvo glavnih glumaca Gordana Kičića i Nine Janković.

Na premijeri, pored glavnog glumca i reditelja, crvenim tepihom prošetao je i najveći dio glumačke i autorske ekipe, sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković na čelu.

Publika je imala priliku da pozdravi Branimira Brstinu, Vojina Ćetkovića, Goricu Popović, Katarinu Gojković, Milicu Mihajlović, Dejana Lutkića, Svetozara Cvetkovića, Bojana Dimitrijevića, Branku Šelić, Jovanu Gavrilović, kao i djevojčicu Lenu Lazović, koja je oduševila publiku svojom prvom ulogom na filmu.

Suze i smijeh

- Ovo je priča o svima nama. Priča o životu, ljubavi, priča koja će vas nasmejati, ali i rasplakati. Ovo je realna priča! - ovako su producenti najavili film koji je već na premijeri pobrao simpatije publike i kritičara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana