Munje dobile nastavak: Sve je isto samo nema Glogovca

B92
Foto: Printscreen

U pitanju je nastavak voljene komedije "Munje!" iz 2001. godine, velikog hita koji je u bioskopima pogledalo gotovo 600.000 gledalaca. Nova Andrićeva režija je, podsjetimo, u junu prošle godine na konkursu dobila podršku Filmskog centra Srbije.

Nakon Beča, gdje su snimane scene proslave godišnjice mature, Andrić i njegova ekipa snimali su u studiju u okolini Beograda kada ih je posjetio Gordan Matić, direktor Filmskog centra Srbije.

"Šta reći o ‘Munjama’? Mnoge generacije su odrasle na ovoj Andrićevoj komediji koja se pojavila u pravom trenutku i donela jednu potpuno novu energiju u srpski film. Tragovi te energije su i dan-danas prisutni u našoj kinematografiji. Pošto na nastanku drugog dela radi ista ekipa koja nam je podarila prvi film, siguran sam da neću pogrešiti ako kažem da možemo da očekujemo još jedan kultni film. Znam koliko su autori dugo i pažljivo radili na ovom projetku, i siguran sam da on neće korespondirati samo sa starijim generacijama, nego i sa mladima koji u vreme prvih ‘Munja!’ još nisu bili rođeni. Već sledeće godine možemo da očekujemo veliku zabavu u bioskopima širom Srbije", rekao je Matić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana