Prnjavor: Vozač poginuo u sudaru s kombijem punim djece FOTO

N. T., J.S.
Vozač poginuo u sudaru s kombijem punim djece kod Prnjavora
Foto: GS | Vozač poginuo u sudaru s kombijem punim djece kod Prnjavora

PRNjAVOR - Vozač "audija" Predrag Milovanović iz Dervente poginuo je u sudaru s kombi vozilom koje je prevozilo djecu, saznaje "Glas Srpske".

U nesreći je lakše povrijeđeno 10 djece i suvozač u "audiju" Radmila Milovanović, supruga poginulog Predraga.

Policijska uprava Banjaluka, ne navodeći identitet stradalog i povrijeđenih saopštila je da se nesreća desila u 6.49 časova na putu u mjestu Štrpci.

Prema riječima jednog mještana Predrag Milovanović jutros je sa suprugom krenuo na posao, te se u blizini njegove kuće sudario sa kombijem punim đaka i poginuo je.

Mještani koji žive neposredno u blizini nesreće koja se jutros desila kazali su za "Glas Srpske" da su jutros oko pola 7 čuli detonaciju nakon čega su čuli djecu kako vrište. Mještanin i njegova supruga izašli su napolje i čuli djecu kako viču da se desila nesreća i da im pomognu. On i sin otrčali su do mjesta nesreće i vidjeli stravičan prizor smrskanog audija. Žena koja je bila na mjestu suvozača vrištala  je u bolovima dok je njen suprug bio zaglavljen za volanom, i još uvijek je davao znake života. On i sin su iščupali sic i iznijeli unesrećenog. Hitna pomoć je stigla brzo te su odvezli unesrećenog u bolnicuč. Djeca su bila u šoku, bila su izgrebanih lica, jedan se žalio da ne može da pomjera vilicu, a ostala djeca su prošla sa manjim povredama. ispričali su mještani. 

Mještanka je pomagala djeci, ali vrlo brzo su došli roditelji po njih i odvezli ih.

– Pokušali smo ga izvući, al nismo mogli. Morali smo slomiti sjedalo i izvukli smo ga kroz zadnja vrata. On nije bio pri svijesti, ali je bio živ. Veoma je loše izgledao, išla mu je krv iz uha, nosa i usta i imao je tešku povredu grudnog koša, kazao je očevidac.

Prema njegovim riječima, Predragova supruga je bila povrijeđena, ali nije bila krvava.

– Veoma brzo je stigla Hitna pomoć i policija, a čuo sam da je na putu do bolnice preminuo. Velika je to tragedija, bio je baš dobar čovjek – dodao je mještanin.

- U nezgodi su učestvovali kombi za prevoz djece „reno“ i putnički automobil „audi“. Od zadobijenih povreda vozač putničkog automobila „audi“ je podlegao povredama dok je suvozač iz automobila zadobila lake tjelesne povrede kao i desetoro djece iz kombi vozila - saopštila je policija. 

Dodali su da je saobraćaj  u potpunosti obustavljen i isti se odvija alternativnim pravcima. 

Uviđaj na licu mjesta vrše policijski službenici Policijske stanice Prnjavor pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekli su u policiji.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana