Novi Sad: Izrešetan dan poslije vjeridbe s trudnom djevojkom! FOTO

Kurir
Novi Sad: Izrešetan dan poslije vjeridbe s trudnom djevojkom! FOTO

Novi Sad - Radenko Popović (31) iz Kaća izrešetan je iz automatske puške u noći između nedjelje i ponedjeljka s više hitaca iz vatrenog oružja, prenosi “Kurir”.

Ubistvo kao iz najjezivijih mafijaških filmova dogodilo se na uglu Kopernikove i ulice Ilije Birčanina u Novom Sadu, dva časa poslije ponoći, a nasuprot zgrade u kojoj je živjela Radenkova buduća supruga Matea J., s kojom se vjerio u nedjelju!

Kako “Kurir” saznaje, Radenka je dok je boravio s djevojkom u stanu neko pozvao telefonom da siđe ispred zgrade.

- Samo što je prišao svom automobilu, napadač je u njegovom pravcu ispalio čak 19 metaka! Radenka je pogodilo osam i izdahnuo je na mestu događaja - kaže naš izvor.

Jedna od komšinica kaže da ju je u gluvo doba noći probudio rafal.

- Vrlo brzo sam čula i ženski glas koji je zapomagao. Kad sam izašla na ulicu, videla sam mladića kako leži pored automobila i trudnu devojku, koja ga grli i zapomaže: „Pomozite mi, zovite Hitnu pomoć!” Pored njih nije bilo nikoga - ispričala je komšinica.

Radenko je, prema tvrdnjama poznanika, živio malo kod vierenice u Novom Sadu, malo u porodičnoj kući u Kaću s roditeljima i starijim bratom.

Ispred kuće u Kaću juče se okupio veliki broj Radenkovih drugara.

- Idite odavde, niko ne želi ništa da priča. Nemojte slučajno da ste slikali nešto - rekao je jedan od nabildovanih prijatelja.

Radio kao obezbjeđenje

O porodici Popović mještani Kaća imaju samo riječi hvale.

- Radenko ili Crni, kako smo ga zvali, i brat Dražen preprodavali su automobile koje su dovozili iz Italije. Osim toga, radili su i na građevini, nisu se bojali posla. Radenko je bio i sportista, često je boravio u teretani, o čemu je svedočila i njegova pojava. Zbog toga smo ga povremeno angažovali da radi na seoskim proslavama kao obezbeđenje - priča Slavko D. iz Kaća.

Radenko je, inače, radio i kao obezbjeđenje u diskoteci „Muzej”, gdje prijatelji za njega imaju samo riječi hvale.

- On je bio divan čovek, nikad nikakvih incidenata nije bilo s njim. Kad bi u diskoteci i došlo do nekakvog koškanja, on bi mirno i staloženo izvodio zavađene - rekla je prijateljica.

Ipak, prije nekoliko godina Radenko je slučajno ranjen u jednom lokalu.

Osim toga, policija je protiv njega podnosila krivične prijave za iznudu, nanošenje teških i lakih povreda, a 2005. je osuđen i na uslovnu kaznu.

Napadači zapalili automobil

Na obali Dunava, kod nasipa na Dunavcu, pecaroši su juče našli „opel astru”, koja je potpuno izgorjela.

Odmah su o tome obavijestili policiju, koja provjerava da li su to vozilo koristili napadači na Radenka i da li su vatrom htjeli da unište sve tragove.

Prekinuta sreća slikala se s prstenom

Na svom “Fejsbuk” profilu Radenkova djevojka Matea J. postavila je sliku s vjereničkim prstenom i napisala: „Sreća, sreća, radost, veridba.” 

- Radenko je bio presrećan kad je saznao da je Matea u petom mesecu trudnoće i da će mu roditi ćerkicu. Dogovorili su se da joj daju ime Helena - kaže izvor “Kurira”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana