Mrkonjić Grad: Supružnici se prevrnuli u vozilu, žena sa teškim povredama prebačena u UKC

Jasmina Salopek
Mrkonjić Grad: Supružnici se prevrnuli u vozilu, žena sa teškim povredama prebačena u UKC

MRKONjIĆ GRAD – Mara S. (60) iz Jajca, koja je bila suvozač u „pasatu“, povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći nakon što je njen suprug Ivo S. (66) izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio s kolovoza, saznaje „Glas Srpske“.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Karanovac – Crna Rijeka kod Mrkonjić Grada.

Vozilo se nakon slijetanja odbilo od zemljani nasip, prevrnulo i završilo na sredini ceste.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopštili su, navodeći inicijale, da je do nesreće došlo u srijedu oko 15.30 časova na magistralnom putu Karanovac - Crna Rijeka u mjestu Brenica kod Mrkonjić Grada.

"Povrijeđena saputnica M. S. prevezena je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad – saopštili su iz policije.

Prema ranijim izjavama očevidaca, vozač je, nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u brdo pored puta, nakon čega se vozilo prevrnulo. 

Iz Univerzitetskog kliničkog centra saopštili su da je povrijeđena žena dovezena u Urgentni centar UKC-a Srpske, te da je hospitalizovana u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

-Prema riječima načelnika Klinike za ortopedije i traumatologije dr Nikole Bojića pacijentica je zadobila povrede kičmenog stuba i ostaje na daljem liječenju i praćenju u Klinici za traumatologiju – saopšteno je iz bolnice.     

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana