Мркоњић Град: Супружници се преврнули у возилу, жена са тешким повредама пребачена у УКЦ

Јасмина Салопек
Мркоњић Град: Супружници се преврнули у возилу, жена са тешким повредама пребачена у УКЦ

МРКОЊИЋ ГРАД – Мара С. (60) из Јајца, која је била сувозач у „пасату“, повријеђена је у саобраћајној несрећи након што је њен супруг Иво С. (66) изгубио контролу над возилом, те слетио с коловоза, сазнаје „Глас Српске“.

Несрећа се догодила на магистралном путу Карановац – Црна Ријека код Мркоњић Града.

Возило се након слијетања одбило од земљани насип, преврнуло и завршило на средини цесте.

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштили су, наводећи иницијале, да је до несреће дошло у сриједу око 15.30 часова на магистралном путу Карановац - Црна Ријека у мјесту Бреница код Мркоњић Града.

"Повријеђена сапутница М. С. превезена је у Универзитетски клинички центар Републике Српске. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град – саопштили су из полиције.

Према ранијим изјавама очевидаца, возач је, након што је изгубио контролу над возилом, ударио у брдо поред пута, након чега се возило преврнуло. 

Из Универзитетског клиничког центра саопштили су да је повријеђена жена довезена у Ургентни центар УКЦ-а Српске, те да је хоспитализована у Клиници за ортопедију и трауматологију.

-Према ријечима начелника Клинике за ортопедије и трауматологије др Николе Бојића пацијентица је задобила повреде кичменог стуба и остаје на даљем лијечењу и праћењу у Клиници за трауматологију – саопштено је из болнице.     

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана