Majka sa troje djece skočila u rijeku, šta je prethodilo tragediji

GS
Majka sa troje djece skočila u rijeku, šta je prethodilo tragediji

SKADAR - U albanskom gradu Skadru danas je došlo do tragedije, kada je žena sa troje djece skočila u reku Bojanu. Lokalni mediji navode da je suprug maltretirao suprugu i decu, i da je to možda razlog za suicid, ali osumnjičeni Ergis Arazi (31) demantuje te navode.

U zvaničnom saopštenju policije se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi (39) sa djecom starosti devet, šest i četiri godine udavila u rijeci Bojani.

Beživotno tijelo njene 9-godišnje ćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za tijelima majke i još dvoje djece, koji su nestali prije tri dana.

Lokalni medii navode  da je Ergis Arazi (31), ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog djela “izazivanja samoubistva”, odnosno nasilja u porodici.

Arazi, nakon što ga je policija saslušala o incidentu, negirao je da je fizički i psihički zlostavljao suprugu i maloljetnu decu.

- Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin - rekao je Arazi policiji.

Sukobi između Alme i Ergisa, navode albanski mediji, počeli su prie nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen. Lokalni mediji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema riječima članova Almine porodice , on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao „mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Prema saopštenju policije, na telu devetogodišnjakinje nisu pronađeni tragovi nasilja.

Policija je rekla da se sumnja da je razlog zašto su majka i deca otišli iz stana bilo zlostavljanje od strane supruga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana