Preminula djevojčica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora

Nebojša Tomašević
Preminula djevojčica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora

BEOGRAD - U Institutu za zdravstenu zaštitu majke i dijeteta "Vukan Čupić" u Beogradu preminula je četvorogodišnja djevojčica D.D. koja je bila teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila prije 15 dana u Naseobini Lišnja u opštini Prnjavor.

Potvrđeno je to za "Glas Srpske" u  ovom institutu gdje su dodali da je djevojčica preminula juče.

- Ona je u institut primljena 27. avgusta ove godine sa a teškim opekotinama po  tijelu i prelomom noge. Preminula je 8. septembra - istakli su u Institutu.

U saobraćajnoj nesreći poginule su na licu mjesta  njene majka i sestra , a otac je zadobio teže povrede i na liječenju je u UKC-Srpske. U nesreći su povrijeđene još dvije osobe.

Nakon zbrinjavanja u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci djevojčica je prebačena u Beograd na dalje liječenje, ali povrede su bile takve da je nakon 15 dana izgubila  borbu za život.

U nesreći su učestvovali “Golf 4” kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora i “reno 19” za čijim volanom je bio Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Nakon sudara “reno 19” se zapalio i u njemu su izgorjele majka i ćerka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana