Detalji brutalnog napada u Banjaluci: David R. prebio mladića ispred kafane (uznemirujući video)

N.T.
Detalji brutalnog napada u Banjaluci: David R. prebio mladića ispred kafane (uznemirujući video)

BANjALUKA - David R. (21) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je pretukao P.V. (23) iz Čajniča, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Tuča se desila sinoć ispred jednog banjalučkog lokala, a sve su snimile kamere video nadzora obližnjeg objekta.

Na tim snimcima se vidi da je napadnuti mladić hodao sa djevojkom kada mu je pritrčao muškarac i iznenada ga udario. Napadač je, kako se vidi  na video snimku, dotrčao do mladića koji je hodao te ga udario  pesnicom i oborio na asfalt. Zatim ga je nastavio brutalno da tuče rukama i nogama. Nakon nekog vremena napadaču prilazi drugi muškarac koji ga odvlači od mladića koji leži. Dok je odlazio napadač je mladića, koji je u tom momentu pokušao da se pridigne, udario nogom i on je pao i ostao da leži. Pretučenom su  nakon toga prišli neki mladići koju su mu pomogli.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, kazali su da je David. R. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

- Nadležnoj policijskoj stanici 10. aprila oštećeno lice je prijavilo da ga je ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci fizički napalo nepoznato lice. Izlaskom na lice mjesta, utvrđeno je da je lice D.R. fizički napalo oštećenog koji je povrijeđen, te mu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske-saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodali su da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

POVREDE

Mladić P. V. (23), kojeg je pretukao David R., zadobio je lakše povrede i pušten je na kućno liječenje.

- Vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar UKC Republike Srpske 10. aprila u 21.05 časova dovezen je pacijent P. V. (23). Pacijent je primljen sa lakšim tjelesnim povredama i inicijalno zbrinut. Urađena je kompletna dijagnostika, primijenjena adekvatna terapija te je uz dalje preporuke ljekara otpušten iz bolnice -saopšteno je iz UKC RS.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana