Детаљи бруталног напада у Бањалуци: Давид Р. пребио младића испред кафане (узнемирујући видео)

Н.Т.
Детаљи бруталног напада у Бањалуци: Давид Р. пребио младића испред кафане (узнемирујући видео)

БАЊАЛУКА - Давид Р. (21) из Бањалуке ухапшен је због сумње да је претукао П.В. (23) из Чајнича, потврђено је "Гласу Српске".

Туча се десила синоћ испред једног бањалучког локала, а све су снимиле камере видео надзора оближњег објекта.

На тим снимцима се види да је нападнути младић ходао са дјевојком када му је притрчао мушкарац и изненада га ударио. Нападач је, како се види  на видео снимку, дотрчао до младића који је ходао те га ударио  песницом и оборио на асфалт. Затим га је наставио брутално да туче рукама и ногама. Након неког времена нападачу прилази други мушкарац који га одвлачи од младића који лежи. Док је одлазио нападач је младића, који је у том моменту покушао да се придигне, ударио ногом и он је пао и остао да лежи. Претученом су  након тога пришли неки младићи коју су му помогли.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, казали су да је Давид. Р. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело тјелесна повреда.

- Надлежној полицијској станици 10. априла оштећено лице је пријавило да га је испред угоститељског објекта у Бањалуци физички напало непознато лице. Изласком на лице мјеста, утврђено је да је лице Д.Р. физички напало оштећеног који је повријеђен, те му је указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске-саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Додали су да је о догађају обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

ПОВРЕДЕ

Младић П. В. (23), којег је претукао Давид Р., задобио је лакше повреде и пуштен је на кућно лијечење.

- Возилом Службе хитне помоћи Дома здравља Бањалука у Ургентни центар УКЦ Републике Српске 10. априла у 21.05 часова довезен је пацијент П. В. (23). Пацијент је примљен са лакшим тјелесним повредама и иницијално збринут. Урађена је комплетна дијагностика, примијењена адекватна терапија те је уз даље препоруке љекара отпуштен из болнице -саопштено је из УКЦ РС.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана