Vrhunska zabava uz " m:tel" pakete i uređaje

GS
Vrhunska zabava uz " m:tel" pakete i uređaje

BANjALUKA - Kompanija " m:tel" nudi korisnicima pakete u kojima mogu da biraju dvije, tri ili čak četiri usluge, u zavisnosti od potreba.

- Brz, pouzdan i neograničen optički internet, besplatni razgovori u fiksnoj telefoniji, sjajni bonusi u mobilnoj telefoniji, najmodernije funkcionalnosti digitalne televizije, poput premotavanja, pauziranja, snimanja i vraćanja propuštenog sadržaja, uz najbolje TV sadržaje i dodatne TV pakete učiniće da vam ovo ljeto prođe uz vrhunsku zabavu - saopšteno je iz " m:tela".

U saopštenju se navodi da u najnovijoj ponudi, " m:tel" poklanja i dodatni "Film boks" (FilmBodž) TV paket čak 12 mjeseci, a sjajne TV sadržaje korisnici mogu da prate i na novom televizoru iz bogate ponude " m:tel" uređaja.

- Ovog mjeseca za vas preporučujemo paket TV+NET+TEL: M+ uz koji možete odabrati odlične uređaje po povoljnim cijenama ili otplatom na mjesečne rate bez kamata – SONY KDL50NjF665BAEP (smart) za čiju ratu ćete izdvojiti 48 KM i LG 49UM7100PLB (smart) uz mjesečnu ratu od 56 maraka - poručuju iz " m:tel".

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju pozivom na broj 0800 50 000.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

U Srpskoj rođeno 25 beba
U Srpskoj rođeno 25 beba
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana