Врхунска забава уз " m:tel" пакете и уређаје

ГС
Врхунска забава уз " m:tel" пакете и уређаје

БАЊАЛУКА - Компанија " m:tel" нуди корисницима пакете у којима могу да бирају двије, три или чак четири услуге, у зависности од потреба.

- Брз, поуздан и неограничен оптички интернет, бесплатни разговори у фиксној телефонији, сјајни бонуси у мобилној телефонији, најмодерније функционалности дигиталне телевизије, попут премотавања, паузирања, снимања и враћања пропуштеног садржаја, уз најбоље ТВ садржаје и додатне ТВ пакете учиниће да вам ово љето прође уз врхунску забаву - саопштено је из " m:telа".

У саопштењу се наводи да у најновијој понуди, " m:tel" поклања и додатни "Филм бокс" (ФилмБоџ) ТВ пакет чак 12 мјесеци, а сјајне ТВ садржаје корисници могу да прате и на новом телевизору из богате понуде " m:tel" уређаја.

- Овог мјесеца за вас препоручујемо пакет ТВ+НЕТ+ТЕЛ: М+ уз који можете одабрати одличне уређаје по повољним цијенама или отплатом на мјесечне рате без камата – SONY KDL50NjF665BAEP (смарт) за чију рату ћете издвојити 48 КМ и LG 49UM7100PLB (смарт) уз мјесечну рату од 56 марака - поручују из " m:tel".

Више информација заинтересовани могу да добију позивом на број 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана