Studenti sa Kosmeta izrazili zahvalnost za podršku srpskom narodu

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić pročitao je u parlamentu Srpske pismo Studentskog parlamenta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji su izrazili zahvalnost za dugogodišnju podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, premijeru Srpske Radovanu Viškoviću i predsjedniku parlamenta Srpske.

U pismu je, kako je Stevandić rekao, istaknuta odlična saradnja i podrška srpske braće u teškim vremenima.

"Vaša podrška nam je vetar u leđa i motivišete nas da se borimo za opstanak i očuvanje srpske kulture, tradicije i vere. Dokle god srpski narod u regionu pokazuje slogu imaćemo jačinu da se suočimo sa svim izazovima. Tako nas nikada neće slomiti svi oni koji nastoje da poljuljaju našu budućnost", navodi se u pismu koje je Stevandić pročitao tokom skupštinske rasprave o Prijedlogu rezolucije o zaštiti Srba na Kosovu i o teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije.

U Narodnoj skupštini Republike Srpske data je redovna pauza do 16.30 časova, nakon čega će biti nastavljena rasprava o ovoj tački dnevnog reda. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana