Студенти са Космета изразили захвалност за подршку српском народу

Srna
Foto: Arhiva

БАЊАЛУКА- Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић прочитао је у парламенту Српске писмо Студентског парламента Универзитета у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, који су изразили захвалност за дугогодишњу подршку српском народу на Косову и Метохији предсједнику Републике Српске Милораду Додику, премијеру Српске Радовану Вишковићу и предсједнику парламента Српске.

У писму је, како је Стевандић рекао, истакнута одлична сарадња и подршка српске браће у тешким временима.

"Ваша подршка нам је ветар у леђа и мотивишете нас да се боримо за опстанак и очување српске културе, традиције и вере. Докле год српски народ у региону показује слогу имаћемо јачину да се суочимо са свим изазовима. Тако нас никада неће сломити сви они који настоје да пољуљају нашу будућност", наводи се у писму које је Стевандић прочитао током скупштинске расправе о Приједлогу резолуције о заштити Срба на Косову и о територијалном интегритету и суверенитету Републике Србије.

У Народној скупштини Републике Српске дата је редовна пауза до 16.30 часова, након чега ће бити настављена расправа о овој тачки дневног реда. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана