Prva regionalna onlajn konferencija za trudnice

N.R.
Prva regionalna onlajn konferencija za trudnice

Portal za trudnice i mame MamaKlik zajedno sa Udruženjem građana Centar za mame organizuje Prvu regionalnu onlajn konferenciju za trudnice koja će se održati danas u 17 časova.

- Cilj radionice je da se budućim mamama omogući da iz udubnosti svog doma, u toplom papučama i bademantilu,  smještene u fotelju, nauče mnogo novih i bitnih stvari o tudnoći – saopštili su organizatori.

Neke od tema su prenatalna priprema,  trudnoća, porod, briga o novorođenčetu i slično.

Uz kratka i korisna predavanja, zanimljivi predavači će učesnicama kroz praktične savjete pomoći da se na vrijeme pripreme za porod i dolazak novih, najmlađih i, svakako, najslađih članova porodice.

Učešće na konferenciji je besplatno.

- Sve što treba da uradite jeste da pronađete omiljeno mjesto u kući, skuhate kafu ili čaj, smjestite se i uživate u novim saznanjima – navode organizatori.

Uz kratka i korisna predavanja, predavači Nina Tomović iz Beograda, dr Petra Podobnik Brlečić iz Zagreba, Vlatka Bojanić iz Banjaluke te prof. dr Jasna Bajraktarović iz Sarajeva će kroz praktične savjete pomoći da se buduće mame na vrijeme pripreme za porod i dolazak novih, najmlađih članova porodice.

Učešće na konferencije je besplatno, a tu je i više od 100 poklona za mame i bebe. Glavne nagrade su "Veritas" prenatalni test, kolica za bebu kompanije "Bojprom" i tri poklon kartice Unikredit banke.

Zainteresovane trudnice mogu da seprijave putem linka: https://www.mamaklik.com/news-2/prijava-za-konferenciju/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana