Прва регионална онлајн конференција за труднице

Н.Р.
Прва регионална онлајн конференција за труднице

Портал за труднице и маме МамаКлик заједно са Удружењем грађана Центар за маме организује Прву регионалну онлајн конференцију за труднице која ће се одржати данас у 17 часова.

- Циљ радионице је да се будућим мамама омогући да из удубности свог дома, у топлом папучама и бадемантилу,  смјештене у фотељу, науче много нових и битних ствари о тудноћи – саопштили су организатори.

Неке од тема су пренатална припрема,  трудноћа, пород, брига о новорођенчету и слично.

Уз кратка и корисна предавања, занимљиви предавачи ће учесницама кроз практичне савјете помоћи да се на вријеме припреме за пород и долазак нових, најмлађих и, свакако, најслађих чланова породице.

Учешће на конференцији је бесплатно.

- Све што треба да урадите јесте да пронађете омиљено мјесто у кући, скухате кафу или чај, смјестите се и уживате у новим сазнањима – наводе организатори.

Уз кратка и корисна предавања, предавачи Нина Томовић из Београда, др Петра Подобник Брлечић из Загреба, Влатка Бојанић из Бањалуке те проф. др Јасна Бајрактаровић из Сарајева ће кроз практичне савјете помоћи да се будуће маме на вријеме припреме за пород и долазак нових, најмлађих чланова породице.

Учешће на конференције је бесплатно, а ту је и више од 100 поклона за маме и бебе. Главне награде су "Веритас" пренатални тест, колица за бебу компаније "Бојпром" и три поклон картице Уникредит банке.

Заинтересоване труднице могу да сепријаве путем линка: https://www.mamaklik.com/news-2/prijava-za-konferenciju/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана