Održana sjednica Gradskog odbora Banjaluka

ATV
Održana sjednica Gradskog odbora Banjaluka

U Banjaluci je održana sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije. Banjalučki Socijalisti razmatrali su izvještaje o redovnim aktivnostima, kao i aktuelne teme i projekte.

Ocijenjeno je da su uspješno realizovane aktivnosti između dvije sjednice, kao i da postoji evidentan napredak u radu Gradskog odbora u prethodnom periodu. U Gradskom odboru Socijalističke partije istakli su da u zadovoljni do sada urađenim na nivou grada, te pozdravili veliki broj realizovanih projekata u gradu, kao i onih koji su još u fazi realizacije.

Zaključeno je i da je potrebno intenzivirati rad osnovanih savjeta Gradskog odbora po svim oblastima, kao i da je neophodno pozvati nadležne institucije da obave detaljna ispitivanja vode i zemljišta na svim kritičnim tačkama u gradu Banjaluci.

Sjednici je prisustvovala i ministar porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, Sonja Davidović, koja je informisala Gradski odbor o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima za donošenje novog Zakona o sportu, a pozdravljena je i najava da će u vrtićima u Bnajaluci doći do povećanja kapaciteta.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana