Jošić: Više od 3.000 članova prisustvovaće narodnom mitingu u Banjaluci

Srna
Foto: SNSD Dovoj

DOBOJ - Više od 3.000 članova Gradskog odbora SNSD-a iz Doboja prisustvovaće u četvrtak, 18. aprila, velikom mitingu srpskog naroda u Banjaluci kako bi poručili da neće dozvoliti da Srbi budu poniženi i da im niko ne može i ne smije nametati odluke koje su protiv njihove volje, izjavio je zamjenik predsjednika dobojskog Gradskog odbora SNSD-a Danijel Jošić.

Jošić je najavio da će članovi ove partije na Trg Krajine doći organizovano, te pozvao sve građane Doboja da se pridruže i podrže miting.

Na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila, u 18.00 časova biće održan veliki miting sa kojeg će jasno i glasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

Bošnjački dio misije BiH pri UN samostalno, bez odluke Predsjedništa BiH, radi na novoj rezoluciji o Srebrenici koja bi trebalo da bude predstavljena na sjednici Generalne skupštine UN.

Nezavisna međunarodna komisija za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine zaključila je da se u Srebrenici nije dogodio ni pojedinačni zločin genocida, niti genocid uopšte.

Komisija od 10 svjetskih eksperata zaključila je da Srbi nikada nisu imali takav plan ni u Srebrenici, niti na bilo kom drugom mjestu.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana