Јошић: Више од 3.000 чланова присуствоваће народном митингу у Бањалуци

Срна
Foto: СНСД Довој

ДОБОЈ - Више од 3.000 чланова Градског одбора СНСД-а из Добоја присуствоваће у четвртак, 18. априла, великом митингу српског народа у Бањалуци како би поручили да неће дозволити да Срби буду понижени и да им нико не може и не смије наметати одлуке које су против њихове воље, изјавио је замјеник предсједника добојског Градског одбора СНСД-а Данијел Јошић.

Јошић је најавио да ће чланови ове партије на Трг Крајине доћи организовано, те позвао све грађане Добоја да се придруже и подрже митинг.

На Тргу Крајине у Бањалуци у четвртак, 18. априла, у 18.00 часова биће одржан велики митинг са којег ће јасно и гласно бити поручено да Републику Српску и српски народ нико не може и неће понизити, ма гдје и какве одлуке доносили.

Бошњачки дио мисије БиХ при УН самостално, без одлуке Предсједништа БиХ, ради на новој резолуцији о Сребреници која би требало да буде представљена на сједници Генералне скупштине УН.

Независна међународна комисија за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији од 1992. до 1995. године закључила је да се у Сребреници није догодио ни појединачни злочин геноцида, нити геноцид уопште.

Комисија од 10 свјетских експерата закључила је да Срби никада нису имали такав план ни у Сребреници, нити на било ком другом мјесту.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана