“Glas Srpske” uspijeva da održi zavidan nivo tiraža

M. L.
“Glas Srpske” uspijeva da održi zavidan nivo tiraža

Banjaluka - Redakciju “Glasa Srpske” juče je posjetio ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović, koji je tom prilikom naglasio da najstariji dnevni list u Srpskoj uspijeva da se izbori sa konkurencijom i održi zavidan nivo tiraža.

Milunović je sa saradnicima prije dolaska u redakciju posjetio štampariju “Glasa Srpske” u Mahovljanima, gdje ga je rukovodstvo preduzeća upoznalo sa procesom štampanja novina.

- Interesovalo nas je kako zaposleni žive i rade, te kakve su mogućnosti samoodrživosti novina, imajući u vidu da novinama nisu konkurencija samo druge novine, već i radio, televizija i internet. Veliko je zadovoljstvo što smo se uvjerili da “Glas Srpske” uspijeva da sa 116 zaposlenih, koji imaju redovna primanja, ostane i opstane - kazao je Milunović.

Direktor “Glasa Srpske” Boris Dmitrašinović izrazio je zadovoljstvo zbog posjete ministra.

- Mi smo odgovorna firma i prvenstveno mi je drago što se ministar lično uvjerio da smo u štampariji preduzeli sve mjere da zaštitimo naše radnike u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu, jer su uslovi rada dosta specifični - rekao je Dmitrašinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana