Fudbalski asovi Crvene zvezde pobjedili veterane Borca rezultatom 3:0

Milijana Latinović
Fudbalski asovi Crvene zvezde pobjedili veterane Borca rezultatom 3:0

BANjALUKA - Fudbalski asovi beogradske Crvene zvezde pobjedili su veterane banjalučkog Borca rezultatom tri nula u humanitarnoj utakmici koja je održana na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ovom utakmicom, koja je ujedinila fudbalske legende u humanoj misiji, u Republici Srpskoj je i zvanično počela humanitarna kampanja Fondacije „Djeca nam se radjala“ koja ima za cilj promociju nataliteta. Iako su crveno-bijeli na kraju slavili zbog postignuta tri gola, mnogo važnije od toga je plemenita akcija kojoj su se odazvali.

Mnogobrojna publika koja je gotovo do posljednjeg mjesta ispunila tribine, gromoglasnim aplauzom bodrila je oba tima.

Prije početka ovog meča prisutne je pozdravio predsjednik Fondacije „Djeca nam se rađala“ Vlado Đajić i zahvalio svima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju.

-Čovjek je najveći kada se pokloni pred trudnicom koja će na svijet donijeti još jedno dijete. Nema ničeg većeg ni ljepseg od toga- istakao je Đajić i pozvao sve da pozivom na humanitarni broj 1432 doniraju marku i tako podrže rad fondacije.

Utakmici veterana Zvezde i Borca prethodio je fudbalski okršaj timova sedme sile i ljekara, koji je zavrsio rezultatom dva nula u korist ljekara.

U pauzama obje utakmice publiku su zabavljali Marinko i Marko Rokvić, a na kraju večeri na binu su izašli i članovi Tropiko benda.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana