Фудбалски асови Црвене звезде побједили ветеране Борца резултатом 3:0

Милијана Латиновић
Фудбалски асови Црвене звезде побједили ветеране Борца резултатом 3:0

БАЊАЛУКА - Фудбалски асови београдске Црвене звезде побједили су ветеране бањалучког Борца резултатом три нула у хуманитарној утакмици која је одржана на Градском стадиону у Бањалуци.

Овом утакмицом, која је ујединила фудбалске легенде у хуманој мисији, у Републици Српској је и званично почела хуманитарна кампања Фондације „Дјеца нам се радјала“ која има за циљ промоцију наталитета. Иако су црвено-бијели на крају славили због постигнута три гола, много важније од тога је племенита акција којој су се одазвали.

Многобројна публика која је готово до посљедњег мјеста испунила трибине, громогласним аплаузом бодрила је оба тима.

Прије почетка овог меча присутне је поздравио предсједник Фондације „Дјеца нам се рађала“ Владо Ђајић и захвалио свима који су на било који начин подржали ову акцију.

-Човјек је највећи када се поклони пред трудницом која ће на свијет донијети још једно дијете. Нема ничег већег ни љепсег од тога- истакао је Ђајић и позвао све да позивом на хуманитарни број 1432 донирају марку и тако подрже рад фондације.

Утакмици ветерана Звезде и Борца претходио је фудбалски окршај тимова седме силе и љекара, који је заврсио резултатом два нула у корист љекара.

У паузама обје утакмице публику су забављали Маринко и Марко Роквић, а на крају вечери на бину су изашли и чланови Тропико бенда.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана