Dani osiguranja u Republici Srpskoj

G.S.
Dani osiguranja u Republici Srpskoj

Prvi Dani osiguranja u Republici Srpskoj (DORS) u organizaciji Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srepske održaće se 28. oktobra u Banjaluci.

Centralni  događaj Dana osiguranja će biti konferencija pod nazivom "Izazovi u sektoru osiguranja u doba globalne neizvjesnosti" na kojoj će učešće uzeti eminentni stručnjaci u oblasti osigurtanja iz zemlje i regiona, kao i predstavnici osiguravajućih društava.

Dani osiguranja u RS će omogućiti razmjenu znanja, iskustava, poslovnih ideja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata. DORS  će takođe omogućiti i "opušteniju" formu razmjene mišljenja tokom druženja koje je predviđeno.

Na konferenciji će se pokušati pronaći rješenja za aktuelne izazove sa kojima se susreću društva za osiguranje. Dakle, u trenutku dok se još nismo oporavili od pandemije COVID-a, ponovo smo izloženi možda i većim izazovima uslovljenim, prije svega,  ratom u srcu Evrope. Inflacija, nedostatak energenata, migracije, kao i  tektonske geopolitičke promjene, imaju izuzetno velik uticaj i na poslovanje u ovoj oblasti. Digitalizacija kao način unapređenja poslovanja već dugo nije stvar izbora, već neizbježna promjena postojećih poslovnih modela.

Navedene teme će se tokom konferencije izlagati u različitim formama (predavanja, paneli, prezentacije).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana