Дани осигурања у Републици Српској

Г.С.
Дани осигурања у Републици Српској

Први Дани осигурања у Републици Српској (ДОРС) у организацији Удружења друштава за осигурање Привредне коморе Републике Срепске одржаће се 28. октобра у Бањалуци.

Централни  догађај Дана осигурања ће бити конференција под називом "Изазови у сектору осигурања у доба глобалне неизвјесности" на којој ће учешће узети еминентни стручњаци у области осигуртања из земље и региона, као и представници осигуравајућих друштава.

Дани осигурања у РС ће омогућити размјену знања, искустава, пословних идеја, као и остваривање нових пословних контаката. ДОРС  ће такође омогућити и "опуштенију" форму размјене мишљења током дружења које је предвиђено.

На конференцији ће се покушати пронаћи рјешења за актуелне изазове са којима се сусрећу друштва за осигурање. Дакле, у тренутку док се још нисмо опоравили од пандемије COVID-а, поново смо изложени можда и већим изазовима условљеним, прије свега,  ратом у срцу Европе. Инфлација, недостатак енергената, миграције, као и  тектонске геополитичке промјене, имају изузетно велик утицај и на пословање у овој области. Дигитализација као начин унапређења пословања већ дуго није ствар избора, већ неизбјежна промјена постојећих пословних модела.

Наведене теме ће се током конференције излагати у различитим формама (предавања, панели, презентације).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана