Cvijanović: Dobra saradnja sa medijima u vrhu prioriteta

V. K.
Cvijanović: Dobra saradnja sa medijima u vrhu prioriteta

Banjaluka - Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je juče redakcije "Glasa Srpske" i "Nezavisnih novina", gdje je sa rukovodstvom, urednicima i novinarima ovih dnevnih novina razgovarala o aktuelnim temama i saradnji između Vlade RS i medija.

Cvijanovićeva je u razgovoru sa direktorom "Nezavisnih novina" i većinskim vlasnikom "Glasa Srpske" Nevenom Kopanjom naglasila važnost medija u društvu, a riječi je bilo i o poslovanju kompanija i njihovim rezultatima.

Tokom sastanka sa glavnim i odgovornim urednicama "Glasa Srpske" Borjanom Radmanović-Petrović i "Nezavisnih" Sandrom Gojković-Arbutina najviše riječi bilo je o stanju i uslovima rada u medijima, organizaciji posla i načinu na koji funkcionišu redakcije.

Fokus razgovora bio je na odnosu Vlade i ministarstava prema medijima i načinu na koji se dosadašnja dobra komunikacija može dodatno poboljšati.

- Interes Vlade RS je što bolja komunikacija s medijima i novinarima i neophodno je da ona bude podignuta na viši nivo, da bi pravovremeno i objektivno informisali javnost o radu Vlade - kazala je premijerka Srpske, koja je prihvatila određene sugestije s ciljem podizanja saradnje na viši nivo.

Dosta riječi bilo je i o aktuelnoj političkoj situaciji u Srpskoj i BiH te o temama koje su direktno u vezi sa radom Vlade RS i planovima za naredni period.

Cvijanovićeva je posjetila i "Nes" radio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana