Klikom miša do autobuske karte

A. J.
Klikom miša do autobuske karte

Banjaluka - Građani RS i BiH koji putuju autobusom do željenih lokacija mogu zaboraviti na čekanje u redovima za kupovinu karata na autobuskim stanicama zahvaljujući internet platformi "Vollo" uz pomoć koje se karte kupuju jednostavnim klikom miša.

Ovu zanimljivu i vrlo korisnu platformu kreirao je tim mladih inovatora porijeklom iz BiH, a nakon uspješnog prodora i osvajanja hrvatskog tržišta šire poslovanje na prostoru RS i BiH uz misiju da putovanja učine jednostavnim, transparentnim i svima pristupačnim.

Član tima "Vollo"  Nela Baričević ističe da putnici uz pomoć ovog internet servisa uz samo nekoliko koraka mogu pronaći i kupiti najpovoljniju kartu.

-  "Vollo" kojeg čini veb sajt i mobilna aplikacija, ima za cilj da putnicima pruži transparentnost prilikom izbora rute, vremena i trajanja putovanja, ali i informacije da li prevoznik ima Wi-Fi, utičnicu za struju, naplaćuje li dodatno prtljag - kaže Baričevićeva i ističe da je najveća prednost kupovine karata preko ovog servisa jednostavnost kupovine i on lajn plaćanje.

Platformu možete pratiti OVDJE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana