Кликом миша до аутобуске карте

А. Ј.
Кликом миша до аутобуске карте

Бањалука - Грађани РС и БиХ који путују аутобусом до жељених локација могу заборавити на чекање у редовима за куповину карата на аутобуским станицама захваљујући интернет платформи "Vollo" уз помоћ које се карте купују једноставним кликом миша.

Ову занимљиву и врло корисну платформу креирао је тим младих иноватора поријеклом из БиХ, а након успјешног продора и освајања хрватског тржишта шире пословање на простору РС и БиХ уз мисију да путовања учине једноставним, транспарентним и свима приступачним.

Члан тима "Vollo"  Нела Баричевић истиче да путници уз помоћ овог интернет сервиса уз само неколико корака могу пронаћи и купити најповољнију карту.

-  "Vollo" којег чини веб сајт и мобилна апликација, има за циљ да путницима пружи транспарентност приликом избора руте, времена и трајања путовања, али и информације да ли превозник има Wi-Fi, утичницу за струју, наплаћује ли додатно пртљаг - каже Баричевићева и истиче да је највећа предност куповине карата преко овог сервиса једноставност куповине и он лајн плаћање.

Платформу можете пратити ОВДЈЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана