Teslićani već 20 sati bez vode

GS
Foto: Ilustracija

TESLIĆ - Zbog kvara na dalekovodu, koji je nastao juče oko 16 časova, a koji je prekinuo napajanje električnom energijom i postrojenje za preradu vode u Studencima, opština Teslić i njeni stanovnici od juče nemaju ni kap vode.

Naime, juče poslijepodne oglasili su se i iz preduzeća komunalnih djelatnosti (PKD) "Rad" Teslić, o tome kako je došlo do ovog kvara.

"Obavještavamo korisnike pitke vode iz gradskog vodovoda da je zbog kvara na dalekovodu došlo do prekida u napajanju električnom energijom postrojenja za preradu pitke vode u Studencima, te je došlo do prekida u snabdijevanju pitkom vodom. Ekipe 'Elektodistibucije' su na terenu i rade na otklanjanju kvara. Molimo korisnike za strpljenje i zahvaljujemo se na saradnji i razumijevanju", objavljeno je na Fejsbuk stranici PKD "Rad".

Isto saopštenje je objavljeno i na stranici opštine Teslić, ali od tada nema drugih najava kad bi voda trebala konačno stići u ovu opštinu, prenose Nezavisne.

Ogorčeni Teslićani komentarišu da neka naselja nemaju vode već nekoliko dana, dok drugi očekuju da se nadležni jave i obavijeste javnost zašto nema vode iako je struja došla nakon svega nekoliko minuta od nastanka kvara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana